неділю, 17 липня 2011 р.

На Білому Озері

Трохи відзвітуємось за перші дні в Альпах. 15-го зранку виселились з готелю. Не зовсім зранку, а десь після 10-ї, бо утрясали проблеми з французькою мобільною карткою. Їхали автобусом (безкоштовно, бо мали карточку з готелю) до Ле Праз, а звідти двома чергами підйомника до "Індексу" (поза чергою, бо маємо абонемент). Звідти пішки до Білого Озера. В притулок потрапили о 12:30, а на маршрут вийшли о першій (неприпустимо пізно, але що зробиш...). Пішли на пік Бельведер. Ще трохи часу втратили на пошук початку маршруту (все в хмарах), і в результаті в 16:30 були на 2800м. Тут і вирішили вертатися, щоб не ризикувати.

Другий день виявився суттєво результативнішим. Після сніданку з притулку вийшли в 7:30. Вибрали трохи складніший маршрут - траверс масиву Крошу. На початок маршруту вийшли в 9:30, на першу вершину (2840м)-1:00, на останню - 2:15.
В 16:15 вже були на притулку.
Ну, а на 3-їй день - зранку безпросвітний дощ. Ми не стали чекати поки він перейде в сніг, передзвонили в готель, з'ясували, що наш номер вільний і швиденько злиняли вниз. Зараз вечір, дощ перестав, завтра обіцяють трохи сонечка. Тому в 7:30 вирушаємо на льодовик Тур до притулку Альберт Прем'єр.

Надіслано з iPhone

Немає коментарів:

Дописати коментар