понеділок, 11 липня 2011 р.

Переднє слово

Ну ось і знову новий похід, новий блог, нові сподівання... Ми з Юрком вже потрохи пакуємо наплечники і готуємось до відльоту. Ця подорож організувалася дещо сумбурно: - після пропозиції Бориса Шульмана з "Екстрім партії" відвідати Шамоні, почалася смуга довгих розмірковувань, сумнівів та перебору варіантів. Довго вирішували, чи це буде трек, чи сходження, чи і одне і друге...
Та й компанія, то розширювалась, то зменшувалась. На жаль, в результаті залишилось тільки нас двоє.
Також, ми нарешті визначили свої пріоритети, і накреслили план. Зрозуміло, що плани будуть в процесі мінятися відповідно до погоди, настрою та фізичного стану.

А пріоритети є такими:

1) пожити в горах, у високогірних притулках, отримати максимум задоволення від альпійської природи.
2) відвідати декілька найкрасивіших куточків масиву Монблан - Біле озеро (масив Червоних піків), льодовик Тур, Білу долину та льодовик Велетня)
3) потренуватися на нескладних скальних, сніжно-льодових та комбінованих маршрутах.
4) якщо дозволить погода та здоров'я - здійснити траверс Монблану.

Загальна тривалість - 14 днів. З них 4-5 ночей ми проведемо в готелі в Шамоні, решту - в високогірних притулках "Біле озеро", "Альберт Прем'єр", "Торіно" та "Космічний"

Хочемо подякувати всім, хто допомагав в підготовці цієї подорожі - порадами та консультаціями, матеріалами та описами, спорядженням, зокрема - Сергію Герману, Михайлу Сидорову, Юрку Плевачуку.

Постараємось на цих сторінках оперативно інформувати Вас про наші координати, здобутки, плани, а також ділитися фотографіями, які, сподіваємося, булуть дуже цікавими.

2 коментарі:

  1. Хоча мене не назвали в рубриці "подякувати", відчуваю себе причетним до цього дійства - я тренував Ако і Уко впродовж довгих років на суворих схилах Карпат і тепер спокійний за них. Школа є школа! В добру путь.

    ВідповістиВидалити
  2. Сашко, ми тобі дуже вдячні, і дуже шкодуємо, що ти не їдеш з нами.
    :)

    ВідповістиВидалити